Hippocrates:  “Uw voeding is uw geneesmiddel,  uw geneesmiddel is uw voeding”

Broccoli Pure-Sprouts


100% extract 20:1 van broccolikiemen

Premium Quality

Gestandaardiseerd op sulforafaan


Hypoallergeen. Geschikt voor vegetariërs.

Flacon met 90 capsules.

Hulpstoffen:

Vegetarische capsule: hydroxypropylmethylcellulose, Vulmiddelen: natuurlijke cellulose, amylum solani (aardappelzetmeel).

Vrij van:

gist, melk, lactose, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, gluten en de

meeste bekende allergenen.

Zie ook de Allergenentabel.

Gebruik:

1 tot 2 capsules dagelijks bij de maaltijd, tenzij anders voorgeschreven. Bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap of lactatie is het aan te bevelen voor gebruik een deskun-dige raadplegen. Niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar. De aanbevolen dosering

niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk voor het be-houden van een gezond leven. Droog en koel bewaren, buiten bereik van jonge kinderen.

Kenmerken:

Broccoli bevat een aantal zeer effectieve bioactieve stoffen. Een daarvan is sulforafaan, een isothiocyanaat. Broccolikiemen bevatten 30 tot 50 maal meer isothiocyanaten dan de uitgegroeide broccoli. Het extract in Broccoli Pure-Sprouts is van de hoogst haalbare kwaliteit en gestandaardiseerd op 4.000 ppm sulforafaan. Dit geeft de zekerheid dat men altijd een constante hoeveelheid bioactieve ingrediënten krijgt. Een dagdosering van 2 capsules komt overeen met 20 gram verse broccolikiemen. Alfytal Broccoli Pure-Sprouts kan prima dienen ter vervanging van verse kiemen of als aanvulling daarop.

Waarschuwing:

Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor een van de ingrediënten.
* gestandaardiseerd

Flacon 90 vegetarische capsules

Consumentenadviesprijs

Per 1 februari 2024: € 45,95 Wijzigingen voorbehouden

**RI=Referentie Inname